Share
Scroll down

Despre Compania
Noastra

Companie privată cu gândire independentă. Cu experiență în livrarea proiectelor de toate specialitatile, in toate etapele de proiectare. Competent atat ca proiectant general, cat si ca sub consultant sau antreprenor de tip design & build.

Istoria Companiei Noastre

Buro Consulting Design a fost înființată în 1994. O companie privată cu gândire independentă. Cu experiență în livrarea proiectelor de toate specialitatile, in toate etapele de proiectare. Competent atat ca proiectant general, cat si ca sub consultant sau antreprenor de tip design & build.

Ce oferim

Oferim o solutie integrata cu o echipa de proiectare multidisciplinara.

Avem experienta in a livra clientilor nostri toate studiile si sondajele necesare pentru a asigura o proiectare optima.

Avem experienta in furnizarea de asistenta tehnica in faza de constructie.

Proiectam folosind mijloace care raspund cerintelor clientilor nostri: creativitate, inovatie, eficienta si durabilitate. Implementand Building Information Modeling (BIM), si bazat pe colaborare, digitalizare, metodologii moderne, avem ca scop final schimbarea modului traditional de livrare a proiectelor de constructii.

Misiunea BCD

Misiunea noastra este de a crea un impact pozitiv al mediului construit si asupra oamenilor, prin servicii integrate de consultanta si schimbarea modului traditional de livrare a proiectelor de constructii.

Viziunea BCD

Constructiile sunt menite să reziste peste generatii, iar viziunea noastra este de a crea valoare, eficienta si durabilitate in proiectele clientilor nostri, avand un impact pozitiv asupra vietii beneficiarilor si asupra mediului construit.

Valorile BCD

Valorile noastre sunt respectul pentru beneficiar si mediul înconjurator, competenta, inovatia, profesionalismul si imbunatatirea continua

01.